ΚΑΕ Λαύριο - Megabolt

Η ΚΑΕ Λαύριο - Megabolt ανακοινώνει τη χορηγική συνεργασία με τον Κορυφαίο Ελληνικό Φορέα Πιστοποίησης GlobalCert, αποκλειστικό αντιπρόσωπο του NOCN Πιστοποιητικού Αγγλικών με Παγκόσμια Αναγνώριση.


Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η GlobalCert, είναι ένας Διεθνής Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Συστημάτων Διαχείρισης, αναγνωρισμένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. – Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, εποπτευόμενος από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και διαπιστευμένος από το Ε.ΣΥ.Δ. - Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης με συνεχή και εδραιωμένη παρουσία στο χώρο της πιστοποίησης.

Η GlobalCert παρέχει υπηρεσίες πιστοποίησης γνώσεων πληροφορικής και χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών (Η/Υ) σε όλα τα επίπεδα, αναγνωρισμένα από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και αποδεκτά από το Α.Σ.Ε.Π. για πρόσληψη στο Δημόσιο, καθώς και πιστοποιήσεις σε εξειδικευμένες δεξιότητες στον τομέα της πληροφορικής που απαιτεί η σύγχρονη αγορά εργασίας.


Η στρατηγική συνεργασία της GlobalCert με το NOCN, τον μεγαλύτερο Φορέα Πιστοποίησης της Μ. Βρετανίας και αναγνωρισμένο από το Ofqual οδήγησε την πιστοποίηση NOCN στην Αγγλική Γλώσσα στα επίπεδα από Β1 έως C2 στην 1η θέση στην επιλογή των υποψηφίων. Η GlobalCert είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του NOCN στην πιστοποίηση της Αγγλικής γλώσσας σε παγκόσμια κλίμακα.

Η GlobalCert είναι ένας από τους ισχυρότερους και πιο αξιόπιστους Φορείς Πιστοποίησης με διεθνές κύρος. Έχοντας εδραιώσει τη θέση της στο χώρο της πιστοποίησης έχει ήδη 900 και πλέον συνεργαζόμενα κέντρα σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει πάνω από 160 πιστοποιήσεις και απονέμει πιστοποιητικά σε περισσότερους από 45.000 υποψήφιους το χρόνο.

Δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες, έχει δημιουργήσει ισχυρές συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό με Πανεπιστήμια καθώς και με διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης, εστιάζοντας στην ποιότητα, στην εγκυρότητα και στην αξιοπιστία των προσφερόμενων πιστοποιητικών. Στόχος της Globalcert είναι η αναγνωρισιμότητα των πιστοποιητικών που προσφέρει, προσδίδοντάς τους κύρος και αξία.