Παγκόσμια πρώτη η GlobalCert έδωσε λύση σε χιλιάδες υποψήφιους


Παγκόσμια πρώτη η GlobalCert έδωσε λύση σε χιλιάδες υποψήφιους στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, διεξάγοντας τις NOCN ESOL International εξετάσεις αγγλικών, Online για κάθε υποψήφιο κάτω από αυστηρές διαδικασίες επιτήρησης, με θριαμβευτική επιτυχία.

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες για όλους μας, δώσαμε την ευκαιρία σε κάθε υποψήφιο της εξεταστικής του Δεκεμβρίου να επιλέξει να εξεταστεί άμεσα και με ασφάλεια στην Αγγλική Γλώσσα Online.


NOCN ESOl Exams March-April 2021


Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οι μεγαλύτεροι φορείς πιστοποίησης της Μ. Βρετανίας και της Ελλάδας, NOCN και GlobalCert αντίστοιχα, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν την πιο Αξιόπιστη και Σύγχρονη Online εξέταση της Αγγλικής Γλώσσας, τη μόνη πλήρως εξομοιωμένη με τις γραπτές εξετάσεις.

Τολμήσαμε και πετύχαμε να προσφέρουμε μία νέα, ξεχωριστή και ευχάριστη εμπειρία για κάθε υποψήφιο που επέλεξε να πιστοποιήσει τις γνώσεις του στην Αγγλική Γλώσσα με το NOCN και την GlobalCert.

Συγκινητικά ήταν τα χιλιάδες συγχαρητήρια μηνύματα που λάβαμε από γονείς, παιδιά, καθηγητές και εκπαιδευτικούς φορείς για την άψογη οργάνωση και την άρτια τεχνική υποστήριξη σε κάθε έναν υποψήφιο ξεχωριστά.

Η επιβράβευσή μας είναι η δική σας ικανοποίηση.

Χιλιάδες συγχαρητήρια σε κάθε έναν από τους Χιλιάδες εξεταζόμενους
στις Online εξετάσεις Αγγλικών NOCN με την GlobalCert.

Μπράβο σε όλους σας!